Ugrás a tartalomra
cameroun24.net

A Real Madrid 180 millió eurót fizet Mbappé átigazolásáért

2017.07.25
22:49
2017.10.04
12:12
A francia Kylian Mbappé lehet minden idők legdrágább labdarúgója - adta hírül a Marca.

A szinte mindig pontos információkra alapozó spanyol sportújság szerint a Monaco támadójáért 180 millió eurót fizet a Real Madrid.

A hírek szerint a spanyol bajnok, valamint a Bajnokok Ligáját kétszer egymás után elhódító királyiak 160 millió eurót azonnal kifizetnek a francia játékosért, a maradékot pedig bónuszok formájában utalják a Monacónak.

Az egyelőre még aktuális átigazolási rekordot a szintén francia Paul Pogba tartja, aki tavaly 105 millió euró ellenében igazolt a Manchester United együtteséhez az olasz Juventustól. (Tanjug)

labdarúgás
átigazolás
Monaco
Real Madrid
Mbappé

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.