Ugrás a tartalomra

A Red Bull pilótái indulnak az első két rajtkockáról

2012-10-06
12:57
2017-10-03
09:34
A német Sebastian Vettelé az első rajtkocka a Japán Forma 1-es Nagydíjon
A német Sebastian Vettelé az első rajtkocka a Japán Forma 1-es Nagydíjon. A Red Bull világbajnoki címvédője mögül csapattársa, az ausztrál Mark Webber indulhat, míg a harmadik helyről a japán Kamui Kobajasi, a Sauber pilótája vághat neki a futamnak. Eredetileg a McLarennel versenyző brit Jenson Button érte el a harmadik legjobb időt, azonban a sebességváltót kellett cserélni, ezért büntetést kapott, így csak a nyolcadik pozícióbó indulhat. A futam közép-európai idő szerint holnap reggel nyolc órakor rajtol el.
Japán
F1
Webber
Sebastian Vettel

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.