Ugrás a tartalomra
Szerb Olimpiai Bizottság

Remekül úszott, de nem jutott elődöntőbe a szabadkai Barna Andrej

2021.07.30
14:05
Forrás
Pannon RTV
50 méter gyorson saját előfutamában a legjobb időt úszta. 22.29-es idővel teljesítette a távot.

Összetettben azonban ez meglepetésre nem volt elég, "csak" a 19. legjobb idő volt, és összesítésben a 28. helyet jelentette Barnának, mivel többen is azonos időt úsztak 50-en.

A magyar Lobanovszkij Maxim ugyanebben a számban a 26. helyen végzett összesítésben, így szintén nem jutott tovább 50 méter gyorson. Egyéni legjobbjától (21.77) messze elmaradva, 22.25 másodperces idővel zárt.

Barna Andrej
úszás
Tokió 2020
olimpia

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:12

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.