Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Remizett a TSC Kragujevacon

2018.10.20
18:35
2018.10.20
18:40
Forrás
Pannon RTV
2:2-es döntetlent ért el a kragujeváci Radnički vendégeként a TSC labdarúgó csapata a Szerb Első Liga szombati játéknapján.

Ennek az eredménynek azonban a hazaik örülhetnek jobban, hiszen a topolyai együttes Branković és Milisavljević találataival 2:0-ra vezetett az első félidőben, az előnyt azonban a mérkőzés végéig nem tudták megtartani.

A TSC legközelebb jövő szombaton a tabella alsóházában tanyázó Novi Pazar együttesével mérkőzik meg Zentán.

Topolyai TSC
labdarúgó
Kragujevac
Szerb Első Liga

Most

12:26, Frissítve: 12:58

Lélekben megújulva

Nagyböjti lelki napot tartottak Kelebián a Márton Áron Közösségi Házban. A Vajdasági Pax Romana alapítása óta minden évben szervez programokat a karácsony és a húsvét előtti időszakban, azzal a céllal, hogy a hívekhez közelebb hozzák az ünnepeket.
10:38, Frissítve: 11:04

Két nép ezeréves barátsága

Március 23-a lengyel-magyar barátság napja. A két nép barátsága közel ezer évre, Szent László királyig nyúlik vissza. Lengyelország 1939-es német, valamint szovjet megszállását követően elsőként a magyar állam nyújtott segítő kezet a lengyeleknek.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.