Ugrás a tartalomra

Rendkívül fontos magyar siker Brazília ellen

2023.01.20
19:39
2023.01.20
19:49
Forrás
Pannon RTV
Nehéz és fontos győzelemmel folytatta világbajnoki szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott. Chema Rodríguez csapata 28:25-re nyert a brazil válogatott ellen.

A magyarok az első félidőt jól kezdték és 4 gólos előnyt is sikerült kiharcolniuk. A dél-amerikaiak azonban nem adták fel, és az első játékrész utolsó perceiben sikerült egyenlíteniük. Így a félidei szünetre 14:14-es állásnál vonultak az öltözőbe a csapatok. A fordulást követően a brazilok a vezetést is megszerezték, de a magyar csapat felrázta magát és zsinórban három gólt szerzett. A vezetést pedig a mérkőzés végéig nem engedték ki a kezükből. Magyarország legjobb kézilabdázói ezzel nagy lépést tettek a nyolc közé jutásért, ehhez azonban a középdöntős csoportküzdelmek utolsó fordulójában, vasárnap a Zöld-foki szigetek csapatát is le kell győzniük.

Chema Rodríguez
kézilabda
világbajnokság
Brazília

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.