Ugrás a tartalomra

Rio 2016: Štefanek a legjobb nyolc között

2016.08.16
16:06
A legjobb 8 közé került a riói olimpián Davor Štefanek, a szabadkai Spartacus birkózója, miután 9:0 arányban legyőzte a japán Tomohirot
A legjobb 8 közé került a riói olimpián Davor Štefanek, a szabadkai Spartacus birkózója, miután 9:0 arányban legyőzte a japán Tomohirot. A szabadkai versenyző a 66 kilogrammosok súlycsoportjában éremesélyesként utazott ki az ötkarikás játékokra. A következő körben ellenfele a német Frank Staebler lesz. Ugyanebben a számban a magyar Lőrincz Tamás 4:0-ás vereséget szenvedett az első körben a koreai Hansutól.
Davor Štefanek
Lőrincz Tamás

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.