Ugrás a tartalomra

Robert Lewandowski nyerte az európai Aranycipőt

2021.05.24
12:24
2021.05.24
12:35
Forrás
MTI
Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel csatára nyerte az európai Aranycipőt, mivel 41 góllal zárta a német labdarúgó-bajnokság elmúlt idényét.

A transfermarkt.de beszámolója szerint a második helyen a hatszoros győztes Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója végzett, aki harminc találattal lett gólkirály a spanyol élvonalban. A harmadik helyet a négyszeres aranycipős Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál futballistája szerezte meg, aki 29 alkalommal volt eredményes az olasz bajnokságban.
Lewandowski először nyerte meg a rangos díjat, ő lett az első lengyel futballista, illetve a kétszeres győztes Gerd Müller után a második Bayern München-játékos, aki kiérdemelte az Aranycipőt. A Bundesligából rajtuk kívül senki nem tudott az európai góllövőlista élén végezni.

Aranycipő
Robert Lewandowski

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.