Ugrás a tartalomra

Roger Federer feladta a Roland Garrost

2021.06.06
18:24
2021.06.06
18:31
Forrás
RTS, nemzetisport.hu
Nem folytatja a versenyt, mert két térdműtétje után sem kész a további megmérettetésre.

A svájci teniszező éjszaka maratoni hosszúságú, 3 óra 35 perces mérkőzésen győzte le a német Dominik Koepfert, és bejutott a negyedik körbe, ám miután konzultált a csapatával, bejelentette, hogy nem folytatja a versenyt, mert két térdműtétje után sem kész a további megmérettetésre. Visszalépése azt is jelenti, hogy következő ellenfele, az olasz Matteo Berrettini harc nélkül jutott a negyeddöntőbe a legjobb nyolc közé.

A szerb Novak Đoković miután legyőzte a litván Ricardas Berankist, 2010 óta sorozatban 12-edszer jutott be a legjobb 16 közé a Roland Garroson, ami rekord az open érában. A nyolcaddöntőben a 19 éves olasz Lorenzo Musetti vár rá. A francia nyílt teniszbajnokság címvédője egyébként a spanyol Rafael Nadal, aki élete 50. Grand Slam-nyolcaddöntőjében a 20. életévében járó olasz Jannik Sinnerrel mérkőzik meg.

Roger Federer
Roland Garros

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.