Ugrás a tartalomra
Ronaldora támaszkodva biceg Cavani
Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Ronaldónak sportszerűségből ötös!

2018-07-01
09:19
2018-07-01
14:55
Forrás
hvg, 24.hu
Cristiano Ronaldo segítette le a pályáról a sérült Cavanit az Uruguay-Portugália meccsen. Sokan dicsérték Ronaldót, az erről készült fotó pedig a világbajnokság egyik emlékezetes pillanata marad.

Uruguay csatára, Edinson Cavani duplájával kiejtette az Európa-bajnok Portugáliát az oroszországi labdarúgó-világbajnokságról, a 74. percben azonban le kellett cserélni sérülés miatt. Miután Cavani elesett, a bíró nem állította meg azonnal a játékot, támadhattak a portugálok, sikertelenül. Végül Cristiano Ronaldo visszakocogott Cavanihoz, felsegítette, és lekísérte a pályáról.

Sportszerű jelenet volt, az erről készült fotó pedig a világbajnokság egyik emlékezetes pillanata marad.

Cavanit Ronaldo támogatja

Az első hírek szerint Cavaninak combsérülése van, de nem tudni, mennyire komoly a helyzet.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Themba Hadebe

labdarúgó világbajnokság
Portugália
Uruguay
Ronaldo
Cavani

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.