Ugrás a tartalomra

Saghmeister és Gyenes ismét jól teljesített

2020.01.06
19:51
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Gyenes az 50. helyen ért célba s jelenleg az élen áll az úgynevezett Mále Moto géposztályban. Saghmeister Gábor a 120. helyen hozta be a KTM-jét a Dakar-rali Vecs-Neom közel 400 kilométeres szakaszán.

Szaúd-Arábiában tartózkodó tudósítónknak a szabadkai pilóta azt mondta, hogy kemény nap volt a mai, de sikeresen halad a kitűzött cél felé, hogy végigmenjen a világ legnehezebb raliversenyén.

Saghmeister Gábor, motorversenyző: „Nagyon sok kő volt az egész a pályán. Tegnaptól húzódik egy probléma, amikor a GPS-em nem volt jó és utolsónak kellett indulnom, emiatt a tegnapi eredményem nem volt jó és hátrébb sodródtam. Elég gyorsan utolértek az autók és a kamionok. Amikor elmennek mellettem, akkor minden autó legalább fél perces hátrányt jelent, mert akkora port kavar, hogy nem tudom az én tempómat diktálni. Különben jól mentem, jól éreztem magam. Hosszú volt ez a mai nap, mondhatom. Fárasztó volt, különösen az utolsó 50 kilométer. Betereltek minket egy köves folyómederbe és hatalmas köveken kellett megint motorozni. Elegem van már a kövekből.”

Dakar-rali
Saghmeister Gábor
Gyenes Emánuel
motor

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.