Ugrás a tartalomra
Pixabay/janisgimmel

San Marino ellen lépnek pályára a magyarok

2021.03.28
10:47
2021.03.28
18:02
Forrás
livescore.com
A lengyelek elleni 3:3 után San Marino nemzeti csapata ellen lép pályára ma a magyar labdarúgó-válogatott a 2022-es katari világbajnokság selejtezőjében.

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány a meccs előtt azt hangsúlyozta, hogy nem nézik le ellenfelüket, felkészültek belőlük annak ellenére, hogy a san marinói csapat lényegesen szerényebb játékerőt képvisel. A mérkőzést a San Marinó-i Olimpiai Stadionban rendezik meg 20:45-től. 

San Marino
labdarúgó-válogatott

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.