Ugrás a tartalomra
Wikimedia/korábbi felvétel

Schumacher-kiállítás nyílik a Ferrari múzeumban

2018-12-19
14:08
Forrás
Vezess.hu
Kiállítást szerveznek a Ferrari múzeumban Michael Schumaher 50. születésnapja alkalmából januárban. A kiállítással tisztelegni szeretnének a hétszeres világbajnok pályafutása előtt.

Schumaher összesen tizenegy szezonon keresztül versenyzett a Ferrarinál. 2000 és 2004 között sikerült sorozatban elnyernie az egyéni és a gyártói bajnoki címet is.

Lassan már öt éve otthonában lábadozik az egykori hétszeres világbajnok, egy majdnem végzetes síbaleset következtében.

Michaelnek különleges helye van a Ferrari történetében – írták az olaszok kiadott közleményükben. A múzeum falait azokkal a képekkel díszítik majd, amelyek a Formula-1-es versenyző legjobb eredményeit és futamait örökítik meg.

Schumacher
Ferrari
múzeum
kiállítás
Forma-1

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.