Ugrás a tartalomra

Sencseni tenisztorna: Jelena Janković kiesett

2017.01.03
09:23
Jelena Janković kiesett a kínai Sencsenben zajló tenisztorna első fordulójában, miután nagy csatában 6-1, 3-6, 6-3-ra kikapott a második kiemelt román, Simona Haleptől
Jelena Janković kiesett a kínai Sencsenben zajló tenisztorna első fordulójában, miután nagy csatában 6-1, 3-6, 6-3-ra kikapott a második kiemelt román, Simona Haleptől. Ugyanezen a tornán Nina Stojanović kisebb meglepetést okozva, 1-6, 7-5, 6-2-re legyőzte a világranglista 28. helyén álló Babos Tímeát, és a következő fordulóban a tunéziai Jabeur ellen mérkőzik. A brisbane-i tornán befejezte szereplését Aleksandra Krunić, miután 6-2, 6-2 arányban alulmaradt a szabadkátyás ausztrál Bartyval szemben.
tenisz
Babos Tímea
Jelena Jankovic
Sencsen
Simona Halep
Nina Stojanovic
Aleksandra Krunić
Barty

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.