Ugrás a tartalomra

Serie A: A Juventus legyőzte a Laziót

2020.07.21
10:47
Forrás
Nemzeti Sport
Hétfő este a Juventus hazai pályán Cristiano Ronaldo két góljának köszönhetően 2-1-re legyőzte a Lazio csapatát.

A listavezető Juventus hármas, a Lazio négyes nyeretlenségi sorozattal a háta mögött várta a 34. forduló zárómérkőzését. Az első félidőben mindkét csapat több helyzetet is kidolgozott, de nem született gól. A fordulás után rövid videobírózást követően tizenegyest ítéltek a Juventus javára. A labda mögé Cristiano Ronaldo állt, és magabiztosan gólra váltotta a büntetőt. Három perc sem telt el, és megduplázta előnyét a címvédő, szintén Cristiano Ronaldo révén, ezzel az Európa-bajnok labdarúgó lett az első játékos a történelemben, aki 50, vagy annál több gólt szerzett karrierje során a Premier League-ben, a La Ligában és a Serie A-ban is. A hajrában némileg váratlanul, Leonardo Bonucci hibája után tizenegyest kapott a Lazio, ezt pedig Ciro Immobile értékesítette – így Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan az olasz csatár is megszerezte idénybeli 30. bajnoki gólját. A mérkőzésen már nem született újabb találat, így a Juventus 2–1-re nyert és óriási lépést tett a címvédés felé.

labdarúgás
Serie A
Cristiano Ronaldo

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.