Ugrás a tartalomra

A Sevilla és a Roma a legjobb nyolc között

2018.03.13
23:37
2018.03.13
23:53
Forrás
Pannon RTV
Két mérkőzést rendeztek kedd este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Angliában a Manchester United a Sevilla együttesével mérkőzött, míg a Roma csapata az ukrán Sahtar Donecket látta vendégül.

A végső győzelemre is esélyesnek tartott manchesteri együttes a gól nélküli első találkozó után reménykedve várta a visszavágót, mivel minimális győzelem is elég lett volna a továbbjutáshoz. Jose Mourinho csapata azonban nagy meglepetésre 2:1-re kikapott a spanyol Sevilla együttesétől. A találkozó első gólját a 72. percben csereként beálló Ben Yedder szerezte. A francia csatár a 78. percben megduplázta a Sevilla előnyét. A Manchester United egyetlen találatát Lukaku szerezte.

Az est másik mérkőzésén a Roma együttesének egy gólos hátrányt (1:2) kellett ledolgoznia hazai közönség előtt. Az olasz csapat a mérkőzés kezdetétől irányította a játékot és több helyzetet is kialakítottak, de a továbbjutást eldöntő találatra a második félidő kezdetéig várniuk kellett. A meccs egyetlen találatát a bosnyák Edin Džeko rúgta az  52. percben. Két mérkőzés után így 2:2 volt az állás, de idegenben szerzett több góllal a Roma jutott a BL negyeddöntőjébe.

Szerda este még két meccset rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Besiktas-Bayern München találkozó már az első fordulóban eldőlt, mivel a németek 5:0-ás győzelmet arattak hazai pályán. A török együttesre így lehetetlennek tűnő feladat vár, mert kapott gól nélkül, legalább öt találatot kell szerezniük a német bajnok ellen. Sokkal nagyobb izgalommal kecsegtet az est másik párharca, ahol még nem tudni ki jut Európa legjobb nyolc csapata közé. A  Chelsea és a Barcelona az első mérkőzésen 1:1-es döntetlent játszott, így a spanyoloknak hazai pályán egy gólnélküli döntetlen is elég a továbbjutáshoz. A Chelseanek azonban gólt kell szereznie ahhoz, hogy továbbjusson a BL negyeddöntőjébe.

Labdarúgó Bajnokok Ligája
Manchester United

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.