Ugrás a tartalomra

Sikerekben gazdag 40 év áll a Dózsa Asztalitenisz Klub mögött

2018.12.30
16:58
2020.02.08
09:10
Forrás
Pannon RTV
Fennállásának negyvenedik évfordulóját ünnepelte a székelykevei Dózsa Asztalitenisz Klub. A rendezvényen az aktív játékosokon kívül megjelentek a klub egykori versenyzői és a vezetőség tagjai is.

Serlegek, kupák és emlékérmek. 40 év sikereinek bizonyítékai. Kovács Mária 11 éves kora óta tagja a Dózsa Asztaliteniszklubnak: „Aktív játékosa voltam a klubnak. Rövid időn belül kimagasló eredményeket értünk el egyéni, csapat játékokban, 20 évre rá pedig mint edző aktív voltam a klubban, jelenleg pedig besegítek a klub munkájába, mint vezetőségi tag.”

Mindegyik csapatnak van egy vezéregyénisége, aki olyan magabiztosságot és önbizalmat ad a többieknek, hogy mindenki a legjobbat nyújtsa a legfontosabb mérkőzésen.

Dobó Anita, játékos, Dózsa ATK, Székelykeve:
„-Szoktad biztatni a fiatalabbakat versenyek előtt?
-Igen, mindig edzésen is mondjuk nekik, hogy a versenyek miatt kell odafigyelniük a tréningen, meg amúgy a versenyeken is mindig ott vagyunk, segítünk nekik.”

Gyuris Zsolt klubelnök büszkén mesélt a csapat jelenlegi eredményeiről: „A legjobb eredményt a lány csapat érte el, amely följebb jutott egy ligát, jelenleg a második ligában szereplünk, és két játékosunk van, akik a ranglistán komolyabb pozíciót tartanak, az egyik Dobó Anita aki 6. és György Glória, ő 14.”

Sok munka van mindenben, és számos szép eredmény születik. Nekünk az a feladatunk, hogy a sportolókat támogassuk, mert bennük van a székelykevei sport jövője, tette hozzá a klub elnöke.

Székelykeve
asztalitenisz

Most

19:05, Frissítve: 20:23

Korhatártalanul Endrei Judittal

Endrei Judit magyar televíziós bemondó, szerkesztő műsorvezető könyvét mutatták be Szabadkán. A Korhatártalanul című könyv az aktív idősödésről szól.

Népszerű

Új szak a magyarkanizsai Iskolaközpontban

Új szakkal és több férőhellyel várja a diákokat a következő iskolaévben a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont. A középiskolában a 2024/2025-ös tanévben már a virágkertészeti szakot is választhatják a fiatalok.