Ugrás a tartalomra

Sikeres idényt zárt a palicsi Evezős Klub

2022.12.04
14:12
2022.12.04
16:15
Forrás
Pannon RTV
Idényzáró ünnepséget tartott a palicsi Evezős Klub a Vigadó épületében szombat délután.

Az eseményen visszaemlékeztek az év kiemelkedő sikereire, és a legjobb sportolókat is díjazták. Szabó András, a palicsi Evezős Klub elnöke elmondta, büszke sportolóira és arra, hogy a fiatalok, ahol csak megjelentek, mindig éremmel tértek haza.

Egyébként idén összesen 128 érmet szerzett a klub. A jövő évi tervekről is szó esett: szeretnék magasabb szintre emelni a sportágat.

Szabó András, elnök, Evezős Klub, Palics: „A palicsi Evezős Klub idén 102 éves. A százéves évfordulót nem tudtuk megtartani, mert a covid ideje alatt volt. De úgy döntöttünk, hogy most azt is pótoljuk sportolóinknak és persze kifelé, a szülőknek, akik támogatják a palicsi Evezős Klubot. Az eredményeinkről, annyit tudnék mondani, húsz versenyen vett részt a palicsi Evezős Klub, abból 12 szerbiai versenyprogram, a fennmaradt nyolc pedig külföldi versenyek.”

Palicsi Evezős Klub
evezés
idényzáró
Vígadó

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.