Ugrás a tartalomra

Sikeres szabadkai súlyemelőt fogadott a polgármester

2022.06.23
13:55
2022.06.23
17:37
Forrás
Pannon RTV
Történelmi sikert ért el a szerb színekben versenyző Kajdocsi Tamás a súlyemelő Európa-bajnokságon Tiranában.

A szabadkai sportoló a +109 kilogrammos kategóriában a hetedik lett. 25 éves versenyzőnek sikerült szakításban a szerb országos rekordot jelentő 177 kilogrammot felemelnie és a bravúr lökésben is összejött, 226 kilóval újabb országos csúcsot állított fel. Kajdocsi Tamást és edzőjét, Rozsnyik Ervint látta ma vendégül Stevan Bakić. Szabadka polgármestere kiemelte, óriási fellendülésben van a sportág Szerbiában, de legfőképpen Szabadkán, ezért az önkormányzat továbbra is támogatni fogja a Spartacus Súlyemelő Klubot, ahol mások mellett Kajdocsi is edz, a további kimagasló eredmények reményében.

Kajdocsi Tamás, súlyemelő, Spartacus Súlyemelő Klub, Szabadka: Rendkívül erős volt a mezőny az idei Európa-bajnokságon, de sikerült bezsebelni a hetedik helyet, ami az eddig elért legjobb eredmény. További támogatást kaptunk a várostól, hogy ezután is segítik a munkánkat, hogy fel tudjunk készülni az elkövetkező megmérettetésekre, az előttünk álló kihívásokra. Remélem, hogy még jobb eredményeket érünk majd el.

súlyemelés
súlyemelő
súlyemelő klub
súlyemelők
Kajdócsi Tamás
Stevan Bakić

Most

16:12

Negyedik napja keresik az eltűnt kislányt

Speciális mentőcsapatok érkeztek a helyszínre, most ők vizsgálják át a területet. Az alagutakat, a földalatti csatornákat és az aknákat is átvizsgálják. Igor Jurić szerint furcsák a kislány eltűnésének körülményei.
15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.