Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sikeres szabadkai súlyemelőt fogadott a polgármester

2022.06.23
13:55
2022.06.23
17:37
Forrás
Pannon RTV
Történelmi sikert ért el a szerb színekben versenyző Kajdocsi Tamás a súlyemelő Európa-bajnokságon Tiranában.

A szabadkai sportoló a +109 kilogrammos kategóriában a hetedik lett. 25 éves versenyzőnek sikerült szakításban a szerb országos rekordot jelentő 177 kilogrammot felemelnie és a bravúr lökésben is összejött, 226 kilóval újabb országos csúcsot állított fel. Kajdocsi Tamást és edzőjét, Rozsnyik Ervint látta ma vendégül Stevan Bakić. Szabadka polgármestere kiemelte, óriási fellendülésben van a sportág Szerbiában, de legfőképpen Szabadkán, ezért az önkormányzat továbbra is támogatni fogja a Spartacus Súlyemelő Klubot, ahol mások mellett Kajdocsi is edz, a további kimagasló eredmények reményében.

Pannon RTV

Kajdocsi Tamás, súlyemelő, Spartacus Súlyemelő Klub, Szabadka: Rendkívül erős volt a mezőny az idei Európa-bajnokságon, de sikerült bezsebelni a hetedik helyet, ami az eddig elért legjobb eredmény. További támogatást kaptunk a várostól, hogy ezután is segítik a munkánkat, hogy fel tudjunk készülni az elkövetkező megmérettetésekre, az előttünk álló kihívásokra. Remélem, hogy még jobb eredményeket érünk majd el.

súlyemelés
súlyemelő
súlyemelő klub
súlyemelők
Kajdócsi Tamás
Stevan Bakić

Most

13:08, Frissítve: 14:22

Újabb hadgyakorlatokat jelentett be Kína

Több kínai katonai hajó, repülőgép és drón folytatta ma reggel Tajvan közelében a közös hadgyakorlatokat, amelyek során támadásokat szimuláltak Tajvan és a tajvani haditengerészet hajói ellen.

Népszerű

Barikádok az utakon Koszovóban

Több helyen is elzárták az utakat a Koszovóban élő szerbek. Közben a koszovói rendőrség vasárnap este lezárta Jarinjenál és Brnjaknál az adminisztratív határátkelőket.