Ugrás a tartalomra

Sikeres szezont zárt a Spartacus

2018.05.18
16:20
2018.05.18
17:09
Forrás
Pannon RTV
Rendkívül sikeres szezont tudhat maga mögött a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata.

Az együttes a negyedik helyen zárta a bajnokságot, amely európai kupaselejtezőt is érhet, amennyiben a belgrádi Partizan a szerdai kupadöntőn legyőzi a lučani Mladost együttesét. A sikeres évet ma ebéddel ünnepelte a klub.

18 győzelem, 7 döntetlen és 12 vereség. Ezzel a mutatóval büszkélkedhet a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata, amely a bajnokság negyedik helyén zárta a szezont. A kék galambok legutóbb 8 évvel ezelőtt értek el hasonló eredményt, amikor szintén a negyedik helyet szerezték meg a bajnokságban. A klub vezetőedzője szerint mindenki elégedett a csapat teljesítményével.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Több mint elégedett vagyok. Amikor azt látom, hogy így ünnepelnek és elégedettek, illetve amikor látom a közönséget a szabadkai stadionban, akkor örömmel teli a szívem.”

A szabadkai csapat rendkívüli szezonjára sokan felfigyeltek. Ennek eredményeként pedig a Spartacus jelenlegi játékosai iránt is megnőtt az érdeklődés. Távozók biztosan lesznek, azonban az utánpótlásra nagy hangsúlyt fektet a klub vezetősége.

Željko Knežević, alelnök, Spartacus, Szabadka: „A végső cél az kell, hogy legyen, és csak akkor leszünk igazán sikeresek, ha a Szabadkán, illetve az észak-bácskai körzetben élő gyerekek alkotják majd a csapat kétharmadát. Amikor ezt elérjük, az azt jelenti, hogy létrehoztunk egy központot, amely kiérdemelte, hogy megbecsüljék.”

A szabadkai Spartacus szerdán a Partizan győzelméért szurkol majd a szerbiai kupadöntőben, ugyanis ha a fővárosi együttes legyőzi a Mladost csapatát, akkor a Spartacus az európai porondon is bizonyíthat.

Spartacus
Željko Knežević
Vladimir Gaćinović

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.