Ugrás a tartalomra
a csapat

Sikeresek a szabadkai szertornász fiúk

2017-11-14
09:33
2017-11-14
10:08
Kitüntetésekkel tértek haza a szabadkai Partizan-Željezničar Szertorna Egyesület tagjai a hétvégén megrendezett szerbiai Pionir Liga második fordulójáról, Kostolacról. A versenyen 6 érmet szereztek.

Az eredmény 2 arany, 2 ezüst és 2 bronz érem. Első kategóriában Gombás Balázs első helyezést ért el. A III. kategóriában a csapat első helyezett lett, egyénileg pedig Jugyák Romeo a második, míg Kulić Filip a harmadik helyet tudhatta magáénak.

Ezzel egyidejűleg kihirdették a szerbiai Pionir Liga 2017-es győzteseit is. Az I. kategóriában Gombás Balázs a dobogó legfelső fokára állhatott, a III. kategóriában Jugyák Romeo a második, Kulić Filip pedig a harmadik helyet zsebelte be.

szertorna
Pionir
Szabadka

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Miklós Edit elájult a célban

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.