Ugrás a tartalomra

Sikeresen teljesítette a szuper-óriásműlesiklást Marko Vukićević

2022.02.08
13:02
2022.02.08
16:14
Forrás
Szerbiai RTV
A Pekingben zajló téli olimpián a szerb síelő a verseny után úgy nyilatkozott, fő célja a pálya befejezése volt. Ez végül 1:29.45-ös idővel sikerült, ami az utolsó helyhez volt elegendő.

A sportoló a hétfői lesiklásban rajthoz állt, de már a rajtnál kicsúszott a pályáról, így akkor helyezés nélkül maradt. Ezért külön öröm volt számára, hogy ma végig tudott siklani a pályán.

„Ma az volt a fő célom, hogy befejezzem a versenyt, mivel tegnap kiestem a lesiklásban. Nagyon sok követelményt kellett teljesíteni a pályán. Ez nekem még túl sok is volt, tekintettel a jelenlegi állapotomra. Van egy kis probléma a lábammal, még mindig egy kicsit beteg vagyok, de ezt sikerült figyelmen kívül hagynom. Sokan kiestek ma is, ez tényleg egy nehéz pálya. Teljesült a vágyam. A célom az volt, hogy célba érjek, és legyen egy eredményem az idei olimpiai játékokon.”

Marko Vukićević
Téli Olimpiai Játékok
Peking 2022

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.