Ugrás a tartalomra

Siniša Mihajlović lett a Bologna vezetőedzője

2019.01.29
14:38
Forrás
MTI
Menesztették a magyar válogatott Nagy Ádámot foglalkoztató Bologna labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Filippo Inzaghit, akinek utódja a szerb Siniša Mihajlović lett.

Inzgahi június óta irányította az olasz klubot, amely azonban mindössze a 18., kieső helyen áll a bajnokságban. Mihajlović a Bologna kispadján mutatkozott be vezetőedzőként még a 2008-9-es szezonban, ám akkor hét fordulóval a bajnokság vége előtt a gyenge eredmények miatt menesztették. Azóta megfordult többek között a Fiorentina, a Sampdoria és az AC Milan kispadján is, de irányította a szerb válogatottat is. A szakember szerződése az idény végéig szól, és egyéves hosszabbítási opciót tartalmaz.

Siniša Mihajlović
Bologna
labdarúgás

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.