Ugrás a tartalomra

Siniša Mihajlović leukémiás, de folytatja a munkát

2019.07.13
21:18
2019.07.18
09:16
Forrás
VajdaságMa
Siniša Mihajlovićnál, a Bologna labdarúgócsapatának szerb vezetőedzőjénél súlyos egészségügyi problémát diagnosztizáltak.

Az 50 éves szerb szakember szombati sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy leukémiás, de folytatja a munkát a Serie A-ban szereplő csapattal. „Mindent világosan elmagyarázok, elmondom az igazságot, mert nem szeretném, ha az emberek spekulálnának – idézi Mihajlovićot a sajtótájékoztatóról a Football Italia. – Lázas voltam, az orvos megpróbált hinni nekem, de tudta, nem akadályozhat meg abban, hogy elkezdjem a csapattal a felkészülést. Aztán további teszteknek vetettek alá, melyek leukémiát mutattak ki.” – mondta többek között a szerb vezetőedző.

A Bologna csapatorvosa elárulta, Mihajlovićnál a nyári felkészülés kezdete előtti napon diagnosztizáltak akut leukémiát. „Húsz évvel ezelőtt még nem tekinthettünk kihívásként a leukémia elleni harcra. Most már megvannak az eszközeink a páciens meggyógyításához. Lesznek olyan időszakok, amikor nem lehet majd a csapattal, mert keddtől kezdődően kórházi kezeléseken esik át, de a kezelések teljesen megváltoztak az elmúlt években, és abszolút hatékonyak. Le lehet győzni ezt a betegséget, akár rövid idő alatt is” – mondta bizakodóan a csapatorvos.

A szakember szavaiból kiderül, hogy Mihajlović a betegsége ellenére folytatja a munkát a Bologna vezetőedzőjeként, és ezt megerősítette Walter Sabatini sportigazgató is.

Siniša Mihajlović
Bologna
leukémia
labdarúgás

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.