Ugrás a tartalomra

A Sloboda csapatát fogadja a TSC

2019.03.05
15:05
2019.03.05
17:02
Forrás
Pannon RTV
Az užicei Sloboda csapatát fogadja a topolyai TSC labdarúgóklub szerdán a zentai stadionban a Szerb Első Liga 25. fordulójában.

A mérkőzést 14 órakor játsszák, a szurkolói busz pedig 12:45-kor indul Topolyáról az egykori Vénusz elől. Az užicei Sloboda jelenleg a táblázat 15. helyéről várja a mérkőzést. A TSC a táblázat második helyén áll az ivanjicai Javor Matis mögött. A topolyai TSC és a Matis csapata is 24 mérkőzés alatt 50 pontot gyűjtött a bajnokságban.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Az užicei Sloboda csapatával fogunk játszani, akik az első fordulóban beleszaladtak egy súlyos vereségbe a Metalac ellen, ők teljesen kicserélték a csapatot télen, teljesen új csapatuk van, de tisztában vagyunk vele, hogy ez nem a valós képe a Slobodának. Tehát nem lesz közel sem olyan könnyű mérkőzés, mint amilyen volt az első fordulóban. Maximálisan koncentráltan készülünk a mérkőzésre, és a célunk természetesen továbbra is a három pont megszerzése.”

TSC

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.