Ugrás a tartalomra

Sorsdöntő mérkőzés előtt áll a szerb válogatott

2022.12.01
10:57
2022.12.01
16:38
Forrás
Pannon RTV
Holnap este 8 órakor a továbbjutásért csapnak össze a szerb válogatott tagjai Svájccal a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Szerbia eddig egy pontot szerzett magának a vb-n, ugyanis Brazíliától 2:0-ra kikapott, a kameruni válogatottal pedig 3:3-as döntetlen meccset zárt. Így a szerb válogatottnak mindenképpen nyernie kell, ha tovább szeretne jutni az egyenes kieséses szakaszba, míg Svájcnak a döntetlen is elég.

A G csoportból egyelőre Brazília a biztos továbbjutó 2 megnyert mérkőzéssel.

A szerb válogatott készen áll a mérkőzésre, a csapatban jó a hangulat és mindenki a magától telhető legtöbbet fogja nyújtani a pénteki mérkőzésen - mondta a szerb válogatott csatára, Dušan Vlahović.

„Ezért a pillanatért élünk. Alig várjuk, hogy elkezdődjön a mérkőzés, semmi más nem vár ránk, csak az, hogy megnyerjük. Természetesen minden játékos a maximumot nyújtja, de most Svájc ellen annál is jobban játszunk majd, ezt megígérhetem. Megnyerjük-e vagy sem, ha jobbak lesznek, győzzenek le minket, ha nem, akkor mi nyerünk, de biztos vagyok abban, és biztosak vagyunk abban, hogy többet nyújtunk majd annál, mint amire képesek vagyunk.”

Katar 2022
labdarúgó-világbajnokság
foci-vb
Szerbia

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.