Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Sorsdöntő mérkőzés előtt áll a szerb válogatott

2022.12.01
10:57
2022.12.01
16:38
Forrás
Pannon RTV
Holnap este 8 órakor a továbbjutásért csapnak össze a szerb válogatott tagjai Svájccal a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Szerbia eddig egy pontot szerzett magának a vb-n, ugyanis Brazíliától 2:0-ra kikapott, a kameruni válogatottal pedig 3:3-as döntetlen meccset zárt. Így a szerb válogatottnak mindenképpen nyernie kell, ha tovább szeretne jutni az egyenes kieséses szakaszba, míg Svájcnak a döntetlen is elég.

A G csoportból egyelőre Brazília a biztos továbbjutó 2 megnyert mérkőzéssel.

A szerb válogatott készen áll a mérkőzésre, a csapatban jó a hangulat és mindenki a magától telhető legtöbbet fogja nyújtani a pénteki mérkőzésen - mondta a szerb válogatott csatára, Dušan Vlahović.

„Ezért a pillanatért élünk. Alig várjuk, hogy elkezdődjön a mérkőzés, semmi más nem vár ránk, csak az, hogy megnyerjük. Természetesen minden játékos a maximumot nyújtja, de most Svájc ellen annál is jobban játszunk majd, ezt megígérhetem. Megnyerjük-e vagy sem, ha jobbak lesznek, győzzenek le minket, ha nem, akkor mi nyerünk, de biztos vagyok abban, és biztosak vagyunk abban, hogy többet nyújtunk majd annál, mint amire képesek vagyunk.”

Katar 2022
labdarúgó-világbajnokság
foci-vb
Szerbia

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.