Ugrás a tartalomra

Sorsoltak az Európa-ligában is

2020.12.14
15:12
2020.12.14
19:04
Forrás
nemzetisport.hu, Szerbiai RTV
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolása után az UEFA elkészítette az Európa-liga egyenes kieséses szakaszának első fordulójának párosításait is. Itt szerb érdekeltség is van. A Crvena zvezda a legjobb 32 között nagyon erős ellenfelet kapott.

Az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni székházában először az osztrák Wolfsberg neve került elő, ellenfeléül pedig az angol Tottenham Hotspurt kapta. Ezt követően a Dinamo Kijev az FC Bruges párosítást húzták ki. A Manchester United a Real Sociedaddal találkozik majd, míg az Arsenal a Benficával küzdhet meg a nyolcaddöntőbe jutásért. A legjobb 32 között a Milan a Crvena zvezdával, a Leicester City pedig a cseh Slavia Praha csapatával mérkőzik meg. Szoboszlai Dominik csapata, a Salzburg a Villarreallal csap össze februárban – igaz, már a télen szinte biztosan távozó magyar labdarúgó nélkül.

Február 18-án Belgrádban mérkőzik meg először a Crvena zvezda a Milannal az Európa Liga tizenhatod döntőjében. A visszavágóra egy héttel később kerül sor az olaszok otthonában, a San Siro stadionban. A belgrádiaknak a sorsolás alkalmával nem volt szerencséjük. Elkerültek olyan nagyágyúkat mint a Tottenham, az Arsenal és a Manchester United, de végül a Milannal kell megmérkőzniük. A találkozó favoritjának a Milan számít, de a szakértők a két csapat eddigi találkozóit elemezve érdekes összecsapásokra számítanak.

sorsol
Európa-liga
UEFA
Crvena zvezda
Szoboszlai Dominik
Bajnokok Ligája

Most

13:41, Frissítve: 13:59

Ökumenikus imahét Hertelendyfalván

A Krisztus-hívők egységéért tartottak összejövetelt a helyi vallási közösségek tagjai Hertelendyfalván az Imahét keretében. Az evangélikus, katolikus és református egyháztagok együtt énekeltek és imádkoztak.
12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.