Ugrás a tartalomra

Sorsoltak a Nemzetek Ligájában

2018.01.24
13:49
2024.03.19
08:52
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
Magyarország ennél jobb helyre nem kerülhetett volna.

A sorozat lausanne-i sorsolásán a magyar labdarúgó-válogatott a görög, a finn és az észt csapattal mérkőzik a C osztályban, míg a szerb csapat Montenegróval, Litvániával és Romániával került egy csoportba. Az új labdarúgó sorozatot először írták ki. Az együttesek szeptemberben, októberben és novemberben oda-visszavágós alapon játszanak egymással a csoportelsőségért. Az élen záró válogatott 2020 márciusában az osztály másik három csoportjának győztesével elődöntő-döntő rendszerben mérkőzik meg a 2020-as Európa-bajnokságon való indulás jogáért, és egyúttal kiharcolja a feljutást a B osztályba. 

Lausanne
magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia
Európa-bajnokság

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.