Ugrás a tartalomra
Nemzetek Ligája
Tanjug, Jean-Christophe Bott/Keystone via AP

Sorsoltak a Nemzetek Ligájában

2018-01-24
13:49
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
Magyarország ennél jobb helyre nem kerülhetett volna.

A sorozat lausanne-i sorsolásán a magyar labdarúgó-válogatott a görög, a finn és az észt csapattal mérkőzik a C osztályban, míg a szerb csapat Montenegróval, Litvániával és Romániával került egy csoportba. Az új labdarúgó sorozatot először írták ki. Az együttesek szeptemberben, októberben és novemberben oda-visszavágós alapon játszanak egymással a csoportelsőségért. Az élen záró válogatott 2020 márciusában az osztály másik három csoportjának győztesével elődöntő-döntő rendszerben mérkőzik meg a 2020-as Európa-bajnokságon való indulás jogáért, és egyúttal kiharcolja a feljutást a B osztályba. 

Lausanne
magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia
Európa-bajnokság

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.