Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Sosem volt jobb a hangulat a szerb sasok focistái között, mint most

2022.11.29
17:37
2022.11.29
17:42
Forrás
Tanjug
A Kamerunnal vívott 3:3-as döntetlen ellenére sosem volt jobb a hangulat a szerb sasok focistái között, mint most, ezt mondta a szerb válogatott csapatkapitánya, Dušan Tadić és Sergej Milinković-Savić játékos.

Ma délutáni sajtótájékoztatójukon feltették a kérdést: Miért nem voltunk óvatosabbak a 3:1-es vezetés után? A rivális négy támadóval játszott, nem tudtunk meghátrálni, csak előre. Voltak lehetőségeink a megoldásra, nem éltünk velük, pedig muszáj lett volna – nyilatkozta Milinković-Savić.

Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Támadáskor jobban kellett volna szervezkednünk, hazárdjátékoztunk, a kommunikációnak jobbnak kellett volna lennie, magyarázta Tadić. A csapatkapitány és Milinković-Savić közösen kijelentették, hogy a szerencse nagyon fontos tényező lesz Svájc ellen. A Brazília elleni 2:0-ás vereség és a Kamerun elleni 3:3-as döntetlen után pénteken este 8 órakor a svájciak elleni meccsen dől el, hogy Szerbia játékosai továbbjutnak-e a VB nyolcaddöntőjébe.

Szerbia
foci-vb
Katar 2022

Most

15:04, Frissítve: 15:11

Hárman haltak meg egy buszbalesetben Szlovéniában

Súlyos buszbaleset történt hajnalban Szlovéniában. Három utas - két nő és egy férfi meghalt, többen pedig megsérültek, amikor a jármű Muraszombat környékén letért az autópályáról, és beleborult a sztráda melletti árokba.
12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.