Ugrás a tartalomra

Sosem volt jobb a hangulat a szerb sasok focistái között, mint most

2022.11.29
17:37
2022.11.29
17:42
Forrás
Tanjug
A Kamerunnal vívott 3:3-as döntetlen ellenére sosem volt jobb a hangulat a szerb sasok focistái között, mint most, ezt mondta a szerb válogatott csapatkapitánya, Dušan Tadić és Sergej Milinković-Savić játékos.

Ma délutáni sajtótájékoztatójukon feltették a kérdést: Miért nem voltunk óvatosabbak a 3:1-es vezetés után? A rivális négy támadóval játszott, nem tudtunk meghátrálni, csak előre. Voltak lehetőségeink a megoldásra, nem éltünk velük, pedig muszáj lett volna – nyilatkozta Milinković-Savić.

Támadáskor jobban kellett volna szervezkednünk, hazárdjátékoztunk, a kommunikációnak jobbnak kellett volna lennie, magyarázta Tadić. A csapatkapitány és Milinković-Savić közösen kijelentették, hogy a szerencse nagyon fontos tényező lesz Svájc ellen. A Brazília elleni 2:0-ás vereség és a Kamerun elleni 3:3-as döntetlen után pénteken este 8 órakor a svájciak elleni meccsen dől el, hogy Szerbia játékosai továbbjutnak-e a VB nyolcaddöntőjébe.

Szerbia
foci-vb
Katar 2022

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.