Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Sosem volt jobb a hangulat a szerb sasok focistái között, mint most

2022.11.29
17:37
2022.11.29
17:42
Forrás
Tanjug
A Kamerunnal vívott 3:3-as döntetlen ellenére sosem volt jobb a hangulat a szerb sasok focistái között, mint most, ezt mondta a szerb válogatott csapatkapitánya, Dušan Tadić és Sergej Milinković-Savić játékos.

Ma délutáni sajtótájékoztatójukon feltették a kérdést: Miért nem voltunk óvatosabbak a 3:1-es vezetés után? A rivális négy támadóval játszott, nem tudtunk meghátrálni, csak előre. Voltak lehetőségeink a megoldásra, nem éltünk velük, pedig muszáj lett volna – nyilatkozta Milinković-Savić.

Támadáskor jobban kellett volna szervezkednünk, hazárdjátékoztunk, a kommunikációnak jobbnak kellett volna lennie, magyarázta Tadić. A csapatkapitány és Milinković-Savić közösen kijelentették, hogy a szerencse nagyon fontos tényező lesz Svájc ellen. A Brazília elleni 2:0-ás vereség és a Kamerun elleni 3:3-as döntetlen után pénteken este 8 órakor a svájciak elleni meccsen dől el, hogy Szerbia játékosai továbbjutnak-e a VB nyolcaddöntőjébe.

Szerbia
foci-vb
Katar 2022

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű