Ugrás a tartalomra
Tanjug/Maxim Shemetov/Pool via AP

Spanyol, svéd és ukrán továbbjutás

2021.06.23
20:01
2021.06.23
23:02
Forrás
MTI
A svéd után a spanyol válogatott is nyolcaddöntőbe jutott a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjából, míg a csoportjában harmadik helyen záró Ukrajna helye is biztossá vált az egyenes kieséses szakaszra.

Szerdán, az utolsó csoportkörben a svédek 3-2-re győztek a lengyelek ellen, így csoportelsők lettek, míg a rivális a kvartett utolsó helyén zárt, és kiesett. A spanyolok 5-0-ra verték a szlovákokat, és csoportmásodikként végeztek, a szlovákok pedig búcsúztak, mert ugyan 3 ponttal csoportharmadikok lettek, ám gólkülönbségük 2-7.

Tanjug/David Ramos, Pool photo via AP

A szintén csoportharmadik ukránok 3 pontjukkal és 4-5-ös gólkülönbségükkel bejutottak a 16 közé.

UEFA Euro 2020
Svédország
Lengyelország
Európa-bajnokság
labdarúgás
Spanyolország
Szlovákia

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.