Ugrás a tartalomra

A Spartacus darts csapata magabiztosan menetel a bajnokságban

2017-11-13
11:35
2017-11-13
17:44
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap Belegesen tartották meg a Szerbia Darts Bajnokság második versenynapját. A Spartacus Patrik, Milovanović, Kuruc, Skenderović, Krklješ összetételű csapatára két mérkőzés várt.

A szabadkaiak minkét összecsapásukat magabiztosan megnyerték. Az újvidéki Klub 26 és a beškai Pub együtteseinek összesen három leget sikerült nyerniük a címvédő ellen (Spartacus  - Klub 26  9:1, Spartacus - Pab 9:2).

Az A liga egyéni versenyében Darko Skenderović  a második helyen végzett, mivel a döntőben kikapott az apatini Ferenc Olivértől, aki két tornagyőzelemmel első a bajnoki táblázaton.  Két forduló után az összesített állás szerint  Skenderović a második, Patrik a negyedik a legrangosabb szerbiai bajnokságban.

A nők mezőnyében a Spartacus játékosa Danijela Stanić a negyeddöntőig jutott vasárnap.

 

Spartacus
darts

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Miklós Edit elájult a célban

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.