Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Spartacus döntetlent játszott a Radnikkal

2020-12-01
12:22
Forrás
subotica.com
Döntetlennel zárult a Spartacus és a surdulicai Radnik focicsapat közötti szerbiai Szuperliga-mérkőzés hétfőn.

Annak ellenére, hogy a hazai pályán mozgó szabadkaiak kezdeményezőbbek voltak, egyik csapatnak sem sikerült az ellenfél hálójába juttatnia a labdát. Az eredmény 0:0 lett. A vendégek kapusa magabiztosan hárította a támadásokat. Gólhelyzetbe a szabadkaiak közül Tekijaški került, aki pontatlansága miatt elmulasztotta a lehetőséget. A labda a kapufa mellett száguldott el. A Spartacus a 6., míg a Radnik a 11. helyen áll a tabellán.

Spartacus
Radnik
Szabadka
Surdulica
szuperliga
labdarúgó

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 12:19

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.