Ugrás a tartalomra

A Spartacus is gőzerővel készül az észak-bácskai rangadóra

2019.08.02
13:13
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
A TSC-hez hasonlóan a szabadkai Spartacus labdarúgói is gőzerővel készülnek az észak-bácskai rangadóra. A sajtótájékoztatón bemutatták új játékosukat, a Vojvodinától igazolt Gojkov Damjant.

A Szuperligában a topolyaiak két forduló után 6 ponttal az első helyen állnak a tabellán, míg a szabadkaiak egy győzelem és egy vereség mellet a kilencedikek. A Spartacus mai sajtótájékoztatóján bemutatta új játékosát, Gojkov Damjant is, akit a Vojvodinától igazoltak.

A vasárnap este 8 órakor kezdődő mérkőzés több lesz egy sima meccsnél, nagyobb lesz a küzdőszellem, hiszen egy térségi összecsapásról van szó - nyilatkozta Vladimir Gaćinović, a szabadkai kék-fehérek vezetőedzője, és hozzátette: „Pillanatnyilag elsők a tabellán, egy jól szervezett csapat a pályán és azon kívül is. Egy csapat, amely jól futballozik, egy csapat, amely motivált, de nem kételkedem, mi is maximálisan motiváltak leszünk, kimagasló hozzáállással, úgyhogy mi az ilyen kihívásoktól nem félünk. Egyszerűen én mindig azt mondom, győzzön a jobbik.”

Spartacus
Szabadka
labdarúgó
TSC
rangadó
Gojkov Damjan

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.