Ugrás a tartalomra

A Spartacus labdarúgócsapat célja az európai kupaszereplés

2018.01.09
14:47
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
Megkezdte a felkészülést a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata a Szuperliga tavaszi szezonjára.

A szabadkai kék-fehérek első edzései a játékosállomány erőnléti állapotának felmérésére, illetve annak növelésére alapszanak majd. Ezt követően két edzőmérkőzés következik. Az elsőt január 17-én a palánkai Bácska, a másodikat pedig január 20-án a Szeged vendégeként játsszák. A Spartacus ezt követően Törökországban folytatja a felkészülést. A játékoskeretben nagy mozgásra nem lehet számítani, ugyanis a bajnokságban jelenleg harmadik helyezett Spartacus egyértelmű célja az európai kupaszereplést jelentő első négy pozíció egyikének a megszerzése. Aleksandar Veselinović vezetőedző ezúttal is bizonyítási lehetőséget ad majd a fiatal játékosoknak.     

Aleksandar Veselinović, vezetőedző, FK Spartacus, Szabadka: „Véleményem szerint az elmúlt 6-7 hónap alapján kell folytatnunk. Az a munka alapján, ami a Spartacusra jellemző, tehát hogy esélyt adunk a fiatal játékosoknak, ezzel egyidejűleg pedig minden meccsen a győzelemre törekszünk. Nagyon fontos, hogy szerények maradjunk. A labdarúgásban eltöltött 35 évem alapján nem látok más gondolkodási lehetőséget, mint hogy lépésről lépésre haladjunk, és hogy napról napra jobbak legyünk, illetve minden edzésen a következő mérkőzésre készüljünk. Ezeken a mérkőzéseken pedig a maximumot kell nyújtanunk.”

Spartacus
szuperliga
edzés

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.