Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Spartacus legjobbjai

2021.02.10
14:30
2021.02.10
14:42
Forrás
Pannon RTV
Legjobb sportolóit és edzőit díjazta a szabadkai Spartacus Vasutas Sportegyesület. Az elismeréseket a legsikeresebb csapat, női és férfi sportoló, valamint a legjobb edző kategóriában osztották ki.
Pannon RTV

Először díjaztak valakit a sportfejlesztés terén elért eredményeiért. Ezek alapján kitüntetésben részesült a Spartacus Női Labdarúgóklub, Violeta Slović női labdarúgó-válogatott, Juhász Krisztián teniszező, Ladislav Demeter, a Spartacus Teniszklub edzője és Zoran Ivanović egykori sikeres szertornász, edző, tornatanár. Az eseményen mások mellett részt vett Dejan Vuković, Szabadka Város Sportszövetségének megbízott főtitkára és Nataša Aleksić, a Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja.

Spartacus
sportoló
edző
Spartacus Női Labdarúgóklub
Violeta Slović
Ladislav Demeter
Zoran Ivanović

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.