Ugrás a tartalomra

A Spartacus női labdarúgói továbbra is keményen dolgoznak

2020.11.20
15:43
2020.11.20
16:53
Forrás
Pannon RTV
Sorozatban harmadszor lesz ott a női labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján a szabadkai Spartacus csapata. Vajda Orsolyáék az utolsó selejtezőkörben 7:0-ra verték bolgár ellenfelüket.

Ünneplésre azonban nem sok idő maradt, továbbra is keményen dolgoznak, hogy formában tartsák magukat a BL-re. A Bajnokok Ligája párosításait egyébként kedden sorsolják. A szabadkaiaknak az előző két szezonban nem volt szerencséjük, hiszen a legjobb 32 között előbb a Bayern München, tavaly pedig az Atletico Madrid bizonyult túl nagy falatnak. Vajda Orsolya szerint csapatuk megerősödött, ami a selejtezőkben is látszott.

Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus, Szabadka: „7:0-ra sikerült nyernünk. A második félidő inkább egy hazai bajnokira hasonlított, úgyhogy ott már igazán gólzáporosra sikeredhetett volna, sokkal többet is adhattunk volna. Kedden lesz a sorsolás. Idén reménykedünk benne, hogy a szerencse ránk néz és egy könnyebb ellenfelet kapunk, aki esetleg verhető és továbbjuthatunk a 16 közé.”

Spartacus
női labdarúgás
női labdarúgó
Vajda Orsolya

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.