Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Spartacus női labdarúgói továbbra is keményen dolgoznak

2020.11.20
15:43
2020.11.20
16:53
Forrás
Pannon RTV
Sorozatban harmadszor lesz ott a női labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján a szabadkai Spartacus csapata. Vajda Orsolyáék az utolsó selejtezőkörben 7:0-ra verték bolgár ellenfelüket.

Ünneplésre azonban nem sok idő maradt, továbbra is keményen dolgoznak, hogy formában tartsák magukat a BL-re. A Bajnokok Ligája párosításait egyébként kedden sorsolják. A szabadkaiaknak az előző két szezonban nem volt szerencséjük, hiszen a legjobb 32 között előbb a Bayern München, tavaly pedig az Atletico Madrid bizonyult túl nagy falatnak. Vajda Orsolya szerint csapatuk megerősödött, ami a selejtezőkben is látszott.

Pannon RTV

Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus, Szabadka: „7:0-ra sikerült nyernünk. A második félidő inkább egy hazai bajnokira hasonlított, úgyhogy ott már igazán gólzáporosra sikeredhetett volna, sokkal többet is adhattunk volna. Kedden lesz a sorsolás. Idén reménykedünk benne, hogy a szerencse ránk néz és egy könnyebb ellenfelet kapunk, aki esetleg verhető és továbbjuthatunk a 16 közé.”

Spartacus
női labdarúgás
női labdarúgó
Vajda Orsolya

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.