Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Spartacus női labdarúgói továbbra is keményen dolgoznak

2020.11.20
15:43
2020.11.20
16:53
Forrás
Pannon RTV
Sorozatban harmadszor lesz ott a női labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján a szabadkai Spartacus csapata. Vajda Orsolyáék az utolsó selejtezőkörben 7:0-ra verték bolgár ellenfelüket.

Ünneplésre azonban nem sok idő maradt, továbbra is keményen dolgoznak, hogy formában tartsák magukat a BL-re. A Bajnokok Ligája párosításait egyébként kedden sorsolják. A szabadkaiaknak az előző két szezonban nem volt szerencséjük, hiszen a legjobb 32 között előbb a Bayern München, tavaly pedig az Atletico Madrid bizonyult túl nagy falatnak. Vajda Orsolya szerint csapatuk megerősödött, ami a selejtezőkben is látszott.

Pannon RTV

Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus, Szabadka: „7:0-ra sikerült nyernünk. A második félidő inkább egy hazai bajnokira hasonlított, úgyhogy ott már igazán gólzáporosra sikeredhetett volna, sokkal többet is adhattunk volna. Kedden lesz a sorsolás. Idén reménykedünk benne, hogy a szerencse ránk néz és egy könnyebb ellenfelet kapunk, aki esetleg verhető és továbbjuthatunk a 16 közé.”

Spartacus
női labdarúgás
női labdarúgó
Vajda Orsolya

Most

14:52, Frissítve: 14:57

A fiatalok is szeretnek lovakkal foglalkozni

Fiákerek, fogathajtók és lovasok sokasága vette birtokba vasárnap a zentai Táltos Lovas és Fiákeres Klub tanyáját. 15. alkalommal szervezték meg itt a lovastalálkozót. Különféle ügyességi feladatokban is összemérték tudásukat a lovassportok kedvelői.
11:41, Frissítve: 12:03

Javult Salman Rushdie állapota

Salman Rushdie-t levették a lélegeztetőgépről, már beszélni is tud, állapota javult. Az írót egy New York-i rendezvényen késelték meg pénteken.

Népszerű