Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Spartacus a Vojvodinával csap össze

2020-12-11
13:24
2020-12-11
16:11
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Szuperliga 18. fordulójában a szabadkai Spartacus és a Vojvodina labdarúgói csapnak össze szombaton 14 órakor a szabadkai Városi Stadionban.

A Spartacus új vezetőedzője szerint nehéz meccs elé néznek, a legnagyobb kihívásuk Nikola Drinčić, az újvidékiek középpályásának kijátszása lesz. Vladimir Buač elmondta, több fiatal játékos is pályára lép a szabadkai csapatban.

Vladimir Buač, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Biztosan mindkét csapat jó formában van, mindketten nyílt és látványos focit játszunk, a gólokra hajtunk. Biztosan egy jó meccs vár ránk. Egy olyan mérkőzés, ahol mindkét csapat el akarja érni a három pontot, igazi férfias küzdelem vár ránk. Korábban már említettem, nagyon sajnálom, hogy nem lehet közönség a stadionunkban, de őszintén remélem, hogy a közönség élvezi majd a mérkőzést a tévéképernyők előtt is.”

Spartacus
Vojvodina
labdarúgás
labdarúgó
Vladimir Buač

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.