Ugrás a tartalomra

A Spartacus a Vojvodinával csap össze

2020.12.11
13:24
2020.12.11
16:11
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Szuperliga 18. fordulójában a szabadkai Spartacus és a Vojvodina labdarúgói csapnak össze szombaton 14 órakor a szabadkai Városi Stadionban.

A Spartacus új vezetőedzője szerint nehéz meccs elé néznek, a legnagyobb kihívásuk Nikola Drinčić, az újvidékiek középpályásának kijátszása lesz. Vladimir Buač elmondta, több fiatal játékos is pályára lép a szabadkai csapatban.

Vladimir Buač, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Biztosan mindkét csapat jó formában van, mindketten nyílt és látványos focit játszunk, a gólokra hajtunk. Biztosan egy jó meccs vár ránk. Egy olyan mérkőzés, ahol mindkét csapat el akarja érni a három pontot, igazi férfias küzdelem vár ránk. Korábban már említettem, nagyon sajnálom, hogy nem lehet közönség a stadionunkban, de őszintén remélem, hogy a közönség élvezi majd a mérkőzést a tévéképernyők előtt is.”

Spartacus
Vojvodina
labdarúgás
labdarúgó
Vladimir Buač

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.