Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sport a Vasutas Helyi Közösségben

2021.09.06
19:16
Forrás
Pannon RTV
Aki a nyári aktivitások után ismét visszatérne a csoportos edzésekhez, ezentúl akár a Vasutas Helyi Közösségbe is járhat sportolni.

A tervek szerint minden hétfőn és szerdán este 6 órától várják a mozogni vágyókat egy teljes testet átmozgató 60 perces tornával Szabadkán. Az edzéseket kolléganőnk, Kókai Mónika tartja.

Mészáros Klaudió, tanácselnök, Vasutas HK, Szabadka: „A Vasutas telep vezetősége támogat minden jó kezdeményezést, ami a polgároktól jön. Gratulálok Kókai Mónikának az új vállalkozásához és remélem, hogy a helyi közösségben kortól függetlenül minél többen, az egész város területéről eljönnek a mi helyi közösségünkbe és itt fognak sportolni.”

Vasutas Helyi Közösség
Kókai Mónika

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.