Ugrás a tartalomra

Sportfejlesztések Szabadkán

2023.03.01
15:10
Forrás
subotica.com
Szabadka Város idei évi költségvetéséből 6,5 millió dinárt fordítanak sportlétesítmények rendezésére.

A subotica.com hírportál szerint a város pénzeszközeiből a Kisradanovác helyi közösség, valamint a Radanovác és Dusanovó területén lévő sportpályák, valamint a Sétaerdőben lévő gumiburkolatú futópálya újul meg.

Nebojša Gabrić, a Szabadkai Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat képviselője elmondta, hogy a kisradanováci helyi közösségben lévő pályák teljes egészében megújulnak. Hozzátette, hogy Dusanovón szintén öntött gumiburkolattal borítják le a kosárlabdapályát.

sportpálya
sétaerdő
felújítás

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.