Ugrás a tartalomra
Expressz Channel

Sportnapot szerveztek Topolyán

2021.10.23
15:30
2021.10.23
17:12
Forrás
Pannon RTV
Az eseményen a TSC fiatal labdarúgói is bemutatkoztak, majd kosárlabdával és asztalitenisszel folytatódott a nap. A gyerekek előadásokat is hallhattak.

A sportesemény labdarúgással kezdődött. A 9 éven aluli korosztály lépett pályára. Aleksandar Drašković nyolcéves, de már most maga mögött tudhat 4 és fél év tapasztalatot a fociban: „A foci jó, már négy és fél éve járok edzésre. Apukám is focista. ”

Mizsányi Zsombor sportos családból származik. Elmondta, édesanyja sporteredményei motiválták, hogy belevágjon a labdarúgásba: „Szeretek sportolni, anyukám is sportoló.”

A sportnapon nemcsak az ifjú focisták uralták a tornatermet, az asztaliteniszező lányok is kiemelkedően jól teljesítettek. Agyánszki Karina már három éve űzi ezt a sportot: „Minden sportot kipróbáltam és ez tetszett a legjobban.”

Expressz Channel

A sporteseményt Topolya Község Ifjúsági Szövetsége szervezte hogy a fiatal sportolók megismerkedhessenek egymással és barátságos mérkőzéseken vehessenek részt.

Kovács Viktor, szervező: „Ezzel a rendezvénnyel szerettük volna a fiatalokat még jobban bekapcsolni a sportba. A másik fontos mondanivalója, hogy független a nyelvtudástól és kultúrától, a sport összekapcsol mindenkit és a sport az egy jó dolog. ”

Expressz Channel

A szervezők a közeljövőben újabb ehhez hasonló rendezvénnyel fognak kedveskedni a sportkedvelőnek. Jövő szombaton Gunarason kispályás focitornával várják a 15 és 30 év közötti labdarúgókat.

Topolya
sportnap

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű