Ugrás a tartalomra

Sportnapot szerveztek Topolyán

2021.10.23
15:30
2021.10.23
17:12
Forrás
Pannon RTV
Az eseményen a TSC fiatal labdarúgói is bemutatkoztak, majd kosárlabdával és asztalitenisszel folytatódott a nap. A gyerekek előadásokat is hallhattak.

A sportesemény labdarúgással kezdődött. A 9 éven aluli korosztály lépett pályára. Aleksandar Drašković nyolcéves, de már most maga mögött tudhat 4 és fél év tapasztalatot a fociban: „A foci jó, már négy és fél éve járok edzésre. Apukám is focista. ”

Mizsányi Zsombor sportos családból származik. Elmondta, édesanyja sporteredményei motiválták, hogy belevágjon a labdarúgásba: „Szeretek sportolni, anyukám is sportoló.”

A sportnapon nemcsak az ifjú focisták uralták a tornatermet, az asztaliteniszező lányok is kiemelkedően jól teljesítettek. Agyánszki Karina már három éve űzi ezt a sportot: „Minden sportot kipróbáltam és ez tetszett a legjobban.”

A sporteseményt Topolya Község Ifjúsági Szövetsége szervezte hogy a fiatal sportolók megismerkedhessenek egymással és barátságos mérkőzéseken vehessenek részt.

Kovács Viktor, szervező: „Ezzel a rendezvénnyel szerettük volna a fiatalokat még jobban bekapcsolni a sportba. A másik fontos mondanivalója, hogy független a nyelvtudástól és kultúrától, a sport összekapcsol mindenkit és a sport az egy jó dolog. ”

A szervezők a közeljövőben újabb ehhez hasonló rendezvénnyel fognak kedveskedni a sportkedvelőnek. Jövő szombaton Gunarason kispályás focitornával várják a 15 és 30 év közötti labdarúgókat.

Topolya
sportnap

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.