Ugrás a tartalomra

Sporttörténelmet írtak a német hokisok Phjongcsangban

2018.02.23
16:46
Forrás
Pannon RTV
A pjoncsangi téli olimpia mai versenynapján két magyar érdekeltségű döntőt rendeztek.

Műkorcsolyában Tóth Ivett újra elnyerte a közönség szimpátiáját, a zsűriét azonban kevésbé, és végül a 23. helyen zárta a szabadkorcsolyázást. Az olimpiai bajnoki címet a mindössze 15 éves orosz, Alina Zagitova szerezte meg.

Gyorskorcsolyában Nagy Konrád a 21. helyen végzett. A férfi sílövők 7,5 kilométeres váltófutását némi meglepetésre a svédek nyerték, a síakrobaták krossz számában pedig a kanadai Kelsey Serwa diadalmaskodott.

Phjongcsang 2018

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.