Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Emrah Gurel

Sporttörténelmi mérkőzést játszanak Isztambulban

2019-08-14
12:20
2019-08-14
12:34
Forrás
Pannon RTV
Ma este 9 órakor játsszák az Európai Szuperkupa döntőjét, amelyben a történelem során először csap össze két angol labdarúgó klub.

Az egyik a Bajnokok Ligája győztes Liverpool, a másik pedig az Európa-ligában győzedelmeskedő Chelsea.

Az isztambuli finálé esélyese a Liverpool, ugyanis a vörösök a hétvégén egy 4:1-es győzelemmel rajtoltak a Premier ligában, a Chelsea pedig egy 4:0-ás pofonnal kezdte a bajnokságot. A papírforma azonban a pályán sokszor semmit sem jelent, izgalmas mérkőzésre lehet számítani.

Isztambul
labdarúgó
mérkőzés
Liverpool
Chelsea
Európai Szuperkupa
döntő

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.