Ugrás a tartalomra

Stabilizálták Christian Eriksen állapotát

2021.06.13
12:12
2021.06.13
12:54
Forrás
Nemzeti Sport
A Dánia–Finnország Eb-mérkőzés első félidejének hajrájában Christian Eriksen összeesett, újra kellett éleszteni, a meccs félbeszakadt. Később stabilizálták állapotát és a mérkőzést is lejátszották.

Stabilizálták a dán labdarúgás kiválóságának, Christian Eriksennek az állapotát - áll a helyi futballszövetség közleményében. Azt írják, reggel beszéltek Christian Eriksennel, aki üdvözölte a csapattársait. Az állapota stabil, jelenleg is kórházban tartózkodik, ahol további vizsgálatok várnak rá – olvasható a dán szövetség hivatalos Twitter-oldalán. Minden szurkolónak, játékosnak, a dán és az angol királyi családnak, valamint a nemzetközi szövetségeknek és kluboknak is szeretnénk megköszönni az őszintén együttérzést, amit Christian Eriksen felé tanúsítottak - áll egyebek között az írásban.

Christian Eriksen
labdarúgás
foci
Dánia
UEFA Euro 2020

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.