Ugrás a tartalomra

Stadionavató mérkőzés élőben Topolyáról!

2021.09.03
15:12
2021.09.03
17:19
Forrás
Pannon RTV
Zajlik a topolyai TSC új stadionjának átadója. A stadionavató mérkőzést a TSC a budapesti Ferencváros ellen játssza. Az ünnepséget és a mérkőzést is a Pannon RTV és a Szabadkai Magyar Rádió

A nyitómérkőzést 17 óra után a TSC játssza a budapesti Ferencvárossal.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „A topolyai labdarúgás és a klubunk számára is nagy pillanat ez. Ami a mérkőzést illeti, egy olyan ellenféllel mérkőzünk, amely megmutatta Európában is, hogy milyen szintet képvisel. Emellett Vajdaságban is nagy szurkolószámmal rendelkezik. Várok egy nagyon jó mérkőzést, egy olyan mérkőzést, amelyen nem az eredmény lesz az első helyen, és egy olyat, amelyen lehetőség lesz mindkét csapat játékosainak megmutatni, hogy valójában mire képesek. Mindez egy ünnepi hangulatban fog zajlani, nagyon fontos számunkra ez a nap, valamint büszkék vagyunk arra, hogy ezt az ellenfelet, a Ferencváros csapatát tudtuk elhívni a megnyitóra.”

stadion
avató
Topolya
TSC
Ferencváros

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.