Ugrás a tartalomra

Stevan Bakić: Szabadka visszatér az atlétikai versenypályára

2021.06.21
16:39
2021.06.21
17:46
Forrás
Pannon RTV
Szabadka újra jelentős lesz ebből a szempontból is - jelentette ki Stevan Bakić. A település polgármestere a Spartacus Vasutas Atlétikaklub vezetőségét és néhány versenyzőjét fogadta. Az egyesület jövőjéről és a további együttműködésről tárgyaltak.

A Spartacus Vasutas Atlétikaklub egyik legnagyobb tehetsége Jovana Ilić, hármasugrásban második helyezést ért el az országos bajnokságon.

„Ez a szezon számomra egy átmeneti időszak, lassan kezdek visszatérni a régi útra, és lassan a profik vízére evezni. A fő hangsúly a következő éven van.”

Slobodan Vojinović, a Spartacus Vasutas Atlétika Klub elnöke elmondta, ősszel egy atlétikai találkozóra készülnek, a későbbiekben pedig egy nagyobb kaliberű verseny megszervezését tervezik Szabadkán.

„Továbbra is azon vagyunk, hogy munkánkkal és törekvésünkkel igazoljuk a belénk vetett bizalmat és anyagi támogatást, amelyet kapunk, így a klub nevében még egyszer meg szeretném köszönni a városnak és a vezetőségnek a segítséget.”

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere elmondta, a város továbbra is támogatni fogja a sportklubot, amely fényes jövő elé néz.

„Az idei szezon eddig elért eredményei alapján nagy optimizmussal várom az atlétikai klub visszatérését az atlétikai sportok térképére, nem csak Szerbia, de az egész régió tekintetében.”

Az eseményen elhangzott, az egyesület nagy hagyományokkal rendelkezik, valamikor a Jugoszláv atlétika élvonalához tartozott, a fiatalok eredményei alapján újra a csúcsra érhetnek.

Stevan Bakić
Spartacus Vasutas Atlétikaklub
Szabadka
Slobodan Vojinović

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.