Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Strahinja Jovančević szerb nemzeti rekorddal bronzérmes

2019-03-03
16:01
2019-03-03
16:09
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
Strahinja Jovančević bronzérmet szerzett a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon. A szerb távolugró 8,03 métert ért el, ami szerb nemzeti rekord.

A magyarországi súlylökő, Márton Anita idei legjobbjával szintén bronzérmet nyert a tornán. A címvédő békéscsabai versenyző - aki sérülés miatt fél évet kénytelen volt kihagyni - harmadik próbálkozásra kereken 19 métert ért el - amivel a harmadik helyen végzett.

Strahinja Jovancevic
távolugrás
fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság
Glasgow

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.