Ugrás a tartalomra
Pixabay

Suárez visszatérhet a pályára

2020.06.06
18:53
2020.06.06
19:03
Forrás
MTI
A januári térdműtétje után újra pályára léphet Luís Suárez, az FC Barcelona uruguayi futballistája.

147 nappal januári térdműtétje után zöld jelzést kapott az orvosoktól, így akár már a jövő héten, a Real Mallorca elleni bajnokin ott lehet a csapatban - olvasható a klub honlapján. A 33 éves dél-amerikai támadó ebben az idényben 23 mérkőzésen 14 gólt szerzett, a bajnokságban 11, a Bajnokok Ligájában pedig három alkalommal talált kapuba. A La Ligában a Barcelona 27 fordulót követően 58 ponttal áll az élen, két pont előnnyel a Real Madrid előtt

Luis Suárez
FC Barcelona

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően