Ugrás a tartalomra

Súlyemelés: Kajdocsi Tamás három érmet szerzett a korosztályos Eb-n (videó)

2016.12.12
16:00
Egy arany- és két ezüstéremmel a nyakában tért haza Kajdocsi Tamás, a Spartacus súlyemelője az Izraelben tartott korosztályos Európa-bajnokságról
Egy arany- és két ezüstéremmel a nyakában tért haza Kajdocsi Tamás, a Spartacus súlyemelője az Izraelben tartott korosztályos Európa-bajnokságról. A +105 kg-os kategóriában indult szabadkai versenyző 225 kg-os lökéssel szerezte meg az aranyérmet, míg szakításban 173 kg-mal, olimpiai biatlonban pedig 398 kg-mal a dobogó második fokán végzett. A Spartacus súlyemelője ma a Pannon Televízió Sporthétfő című műsorában értékelte az Eb-n nyújtott teljesítményét. Kajdocsi Tamás, súlyemelő, Spartacus SK, Szabadka: „Szakításban is lett volna esély az aranyéremre, de sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. Kicsikét többet szerettem volna még emelni ezen a 170 kilogramm felül, de úgy gondolom, hogy legközelebb már sokkal jobb lesz, de a lökés az felülmúlta a várakozásaimat.”



súlyemelés
Kajdócsi Tamás

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.