Ugrás a tartalomra

Súlyos autóbalesetet szenvedett Tiger Woods

2021.02.24
06:59
Forrás
Nemzeti Sport
A golflegenda többszörös lábsérülést szenvedett a balesetben, ezért meg is kellett műteni. Woodst a Harbor-UCLA kórházban kezelik.

A 45 éves sztár Los Angelesben helyi idő szerint kedden 7 órakor borult fel kocsijával, melyből a tűzoltók vágták ki. Woods ügynöke elmondta, hogy a játékos többszörös lábsérülést szenvedett és jelenleg operálják. A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.

Tiger Woods

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.