Ugrás a tartalomra

Súlyos vereséget szenvedett hazai pályán a Fradi

2019.10.03
21:31
Forrás
MTI, m4sport.hu
Háromgólos Ludogorec-siker a Groupama Arénában.

A Ludogorec 3-0-s győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek csütörtöki második fordulójában. A vendégek 37 másodperc elteltével szereztek vezetést Jody Lukoki góljával, majd a 40. percben Rafael Forster egy óriási szabadrúgással duplázta meg az előnyt. A bolgár együttes Dragos Grigore kiállítása miatt a 43. percben emberhátrányba került, ennek ellenére a Ludogorec a 64. percben Forster második találatával eldöntötte az összecsapást. Szerhij Rebrov vezetőedző csapata a vereséget követően egy pontjával harmadik helyen áll a négyesben, az október 24-i harmadik fordulóban pedig a pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkva vendége lesz.

A Ferencváros csoportjában az Espanyol kétgólos győzelmet aratott csütörtökön a CSZKA Moszkva vendégeként a labdarúgó Európa-liga második fordulójában. A spanyol csapatnak Vu Lej szerzett vezetést a 64. percben - így ő lett az első kínai futballista, aki betalált egy európai kupasorozat főtábláján -, majd a csereként beállt Victor Campuzano állította be a végeredményt a hosszabbításban. A sikerrel az Espanyol immár egyedüliként áll a második helyen a százszázalékos, ezúttal a magyar bajnok vendégeként diadalmaskodó Ludogorec mögött, míg az oroszok továbbra is pont nélkül állnak az utolsó helyen.

Fradi
Ferencváros
Ludogorec
Európa-liga
vereség
foci
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.