Ugrás a tartalomra

Surányit fogadták szülővárosában

2016.09.20
06:00
A hétvégén érkezett haza szülővárosába, Törökbecsére Surányi László sportlövő, aki a kis űrméretű puska 50 méteres versenyszámában aranyérmet, az 50 méteres fekvőszámban pedig bronzérmet nyert a rói paralimpián
A hétvégén érkezett haza szülővárosába, Törökbecsére Surányi László sportlövő, aki a kis űrméretű puska 50 méteres versenyszámában aranyérmet, az 50 méteres fekvőszámban pedig bronzérmet nyert a rói paralimpián. Tegnap délután a törökbecsei önkormányzat vezetői fogadták a sportolót, és a városháza előtt is sok törökbecsei várta a település büszkeségét. A 38 éves sportlövő meghatottan fogadta a gratulációkat, a terveiről szólva pedig elmondta, hogy a négy év múlva sorra kerülő tokiói olimpián is szeretne bizonyítani. Saša Maksimović törökbecsei polgármester azt ígérte Surányinak: az önkormányzat az eddigiekhez hasonlóan a jövőben is támogatni fogja őt a felkészülésben.

Hazaért a szerbiai paralimpiai csapat egy része

2016.09.18.

Szombaton este megérkezett Rióból a belgrádi Nikola Tesla repülőtérre A céllövők érkeztek haza és két érmet is hoztak magukkal. A legjobb eredményt a törökbecsei Surányi László érte el, aki egy arany- és egy bronzéremmel lett gazdagabb a megmérettetésen. Surányi elmondta, hogy sokat dolgoztak az éremért és nagyon boldog, hogy megtérült a befektetett munka.   Surányi László, céllövő: „Ezt a két érmet én szereztem. A kollégáim is a legtöbbet adták magukból, de nem sikerült érmet szerezniük. Mindannyian törekedtünk, de az, hogy csak nekem van érmem, nem is tudom, minek köszönhetem. Sokat dolgoztunk, felkészülten mentünk ki és sikeresen jöttünk vissza.”
Törökbecse
paralimpia
Rio
Surányi László

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.